marți, 24 octombrie 2017

Primul meu credit = rampa mea de lansare 😉

Perioada post-natală a fost perioada în care am realizat că trebuie să fac ceva, sau mai exact trebuie să schimb ceva. Deși venirea pe lume a unui copil e un motiv imens de bucurie, totodată  conștientizezi că acesta îți solicită foarte mult atenția și astfel timpul pentru propria persoană e unul limitat. Am realizat deasemenea că veniturile noastre sunt insuficiente. Salariul soțului și indemnizația pentru creșterea copilului nu acopereau cheltuielile noastre și asta mi-a dat de gândit.
Dintotdeauna am fost pasionată de handmade și mi-a zis atunci că este timpul să încerc să fac și bani din asta. Dar pentru că orice început cere un sacrificiul, eu nu am fost excepția de la regulă. Mica mea afacere avea, mai întâi de toate, nevoie de resurse financiare. Timpul meu era deja limitat o dată cu venirea pe lume a copilului nostru, dar a început să-mi planific aproape fiecare pas. În timpul în care el dormea eu munceam, la ceea ce avea să fie pasiunea și afacerea mea, sau mai bine zis a familiei.
Cum veniturile noastre erau limitate, nu mi-am permis să fac economii ca să pot porni mica mea afacere, așa că am apelat la un credit online, în condițiile în care copilul meu fiind mic, nu îmi puteam permite să colind băncile în găsirea unui credit ideal. 
Aveam nevoie de un împrumut rapid, așa că am apelat la Telecredit.ro. Solicitarea de credit am făcut-o online și nu a durat mai mult de 5 minute. Pentru prima solicitare suma maximă a fost de 500 lei (împrumut cu dobândă 0), dar eu am solicitat doar 300 lei. Am investit acei bani în materiale și în cel mai scurt timp deja veniseră și primele comenzi. Nu a fost nevoie să aștept până la data scadentă a creditului (30 de zile calendaristice disponibile) că am reușit să plătesc împrumutul anticipat. Pentru că de la o comandă la alta reușeam să-mi achiziționez mai  multe materiale, dorința mea a fost să-mi dezvolt activitatea, așa că am apelat la un al doilea împrumut. Pentru cel de-al doilea împrumut am ales să solicit suma maximă permisă, adică 2000 lei cu o dobândă de 1,2% / zi, bani care m-au ajutat să-mi achiziționez prima mea mașină de cusut. Pentru că inițial a fost un împrumut până la salariu, comenzile realizate până la data scadenței nu au fost suficiente încât să acopere împrumutul, așa că am apelat cu încredere la serviciul de refinanțare. Încet, încet afacerea mea a prins rădăcini.
Chiar dacă un credit nu poate fi considerat niciodată o sursă de venit, în cazul meu împrumutul de la Telecredit m-a ajutat să-mi transform pasiunea într-o sursă de venit.
De cele mai multe ori când considerăm că veniturile noastre nu ne mai ajung, trebuie să găsim soluția ce stă ascunsă înlăuntrul nostru. Creditele bancare sau creditele nebancare ne vin în ajutor, dar soluția e întotdeauna la noi.





Acest articol  a fost scris pentru SuperBlog 2017 - Proba a XI-a. Situația prezentată este una fictivă, dar toate celelalte informații sunt reale. 

3 comentarii:

  1. Sunt Anna pe nume. Locuiesc în Statele Unite ale Americii, vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza toți solicitanții de împrumuturi să fie foarte atenți, deoarece există escrocilor peste tot. Acum câteva luni am fost îngrădit financiar și, din cauza disperării mele, am fost scamat de mai mulți creditori online. Aproape că am pierdut speranța până când un prieten de-al meu mi-a spus un creditor foarte fiabil, numit episcopul Elijah, care mi-a împrumutat un împrumut de 700.000 de dolari sub 72 de ore fără nici un stres. Dacă aveți nevoie de orice fel de împrumut, contactați-l acum prin: (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) SAU WhatsApp: +2349035555247 Folosesc acest mediu pentru a alerta toți solicitanții de împrumut din cauza dracului pe care l-am trecut în mâinile acei creditori fraudulosi. Și nu vreau nici măcar vrăjmașul meu să treacă printr-un astfel de iad pe care l-am trecut în mâinile acelor creditori online frauduloși. Vreau, de asemenea, să mă ajuți să transmită această informație altora care mai au nevoie de un împrumut odată ce ai de asemenea, primiți împrumutul de la Episcopul Ilie, mă rog ca Dumnezeu să-i dea o viață lungă.

    Dumnezeu să-l binecuvânteze pentru totdeauna.

    Anna Vegas

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare tuturor!
    Sunt Maria, locuiesc în prezent în Bălți, Moldova. În prezent sunt văduvă cu Doi copii și am rămas blocată într-o situație financiară în octombrie și a trebuit să mă refinanțez și să îmi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul. Dar, așa cum ar avea Dumnezeu, am fost prezentat unui Cooperativ Runs de către un bărbat al lui Dumnezeu, un creditor privat de împrumut care mi-a acordat un împrumut de 80.000 euro și astăzi sunt proprietar de afaceri și copiii mei se descurcă bine în acest moment, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanție, fără cec de credit, niciun co-semnatar cu doar 2% dobândă și planuri de rambursare mai bune și program, vă rugăm să contactați domnul Dante Paola prin e-mail: dantecooperativehelp@hotmail.com El nu știe că fac asta, dar acum sunt atât de fericit și am decis să îi las pe oameni să știe mai multe despre el și, de asemenea, vreau ca Dumnezeu să-l binecuvânteze mai mult. Îl puteți contacta prin e-mailul său: dantecooperativehelp@hotmail.com pentru apel rapid de chat sau whatsapp / +35677926593

    Mulțumiri
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pot să mulțumesc suficient serviciului de finanțare lemeridian și să-i anunț pe cât de recunoscător sunt pentru toată asistența oferită de dvs. și de personalul echipei dvs. și aștept cu nerăbdare să le recomand prietenilor și familiei în cazul în care au nevoie de consultanță sau asistență financiară. Împrumut de afaceri .Via Contact:. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. Mențineți treaba excelentă.
    Mulțumesc, Busarakham.

    RăspundețiȘtergere